Cum vă ștergeți contul
În aplicația MediHelp (iPhone, iPad și Android)
- Deschideți aplicația MediHelp și conectați-vă.
- Atingeți „Setări” în bara de jos.
- Atingeți „Informații profil”.
- Derulați până la „Zonă periculoasă” și atingeți „Ștergeți contul”.
- Atingeți „Ștergeți” pentru a confirma. Dacă v-ați înregistrat cu e-mail și parolă, introduceți parola; dacă folosiți Google sau Apple, confirmați cu acel cont.
Pe site
- Conectați-vă pe medihelpapp.com.
- Deschideți „Setări”.
- La „Datele și contul dumneavoastră”, alegeți „Ștergere cont”.
- Introduceți parola dacă vi se cere, apoi alegeți „Ștergeți contul meu”.
Mergeți la Setări (este necesară conectarea)
Prin e-mail, dacă nu vă puteți conecta
Scrieți la support@medihelpapp.com de pe adresa de e-mail a contului MediHelp, cu subiectul „Ștergeți contul meu”. Spuneți-ne cum vă conectați (e-mail, Google, Apple sau număr de telefon). Vă putem cere să confirmați că este contul dumneavoastră și răspundem în cel mult o lună.
Trimiteți e-mail la asistență
Ce se întâmplă după cerere
Contul este dezactivat imediat: sunteți deconectat de pe toate dispozitivele, notificările se opresc și contul nu mai poate fi folosit. După 30 de zile, datele personale sunt șterse definitiv sau anonimizate. Dacă vă răzgândiți în aceste 30 de zile, scrieți la asistență și putem restaura contul. Copiile din backupurile noastre criptate sunt suprascrise în aproximativ 6 săptămâni.
Conectare cu Apple sau Google
Dacă folosiți „Conectare cu Apple”, la ștergerea contului aplicația vă cere să confirmați la Apple, iar MediHelp își revocă apoi accesul la ID-ul dumneavoastră Apple. Dacă ștergeți contul pe site sau prin e-mail, puteți elimina și singur MediHelp din setările ID-ului Apple, la „Conectare cu Apple”. Indiferent de metoda de conectare, înregistrarea dumneavoastră la furnizorul nostru de autentificare (Firebase) este ștearsă odată cu contul.
Ce se șterge
- Contul și profilul: nume, adresă de e-mail, număr de telefon, data nașterii, funcție, universitate, oraș, textul de prezentare, linkul LinkedIn și fotografiile de profil.
- Profilurile pacienților, buletinele de analize, rețetele introduse împreună cu fotografiile lor și monitorizările suplimentelor.
- Conversațiile MediMate și restul istoricului de chat cu AI.
- Cazurile salvate și elementele văzute recent.
- Cererile de verificare profesională și documentele de licență sau de identitate încărcate.
- Notificările, tokenurile dispozitivelor pentru notificări push, preferințele de e-mail și jurnalele de e-mail.
- Identitățile de conectare Google și Apple asociate și statisticile de utilizare ale contului.
Ce se păstrează și cât timp
- Evidențele de cumpărare, abonament și plată (App Store, Google Play și plățile de pe site): păstrate cât timp o cere legislația fiscală și contabilă, fără numele, e-mailul, numărul de telefon, adresa și datele titularului cardului.
- Evenimentele de utilizare, cum ar fi paginile și funcțiile deschise: păstrate doar anonimizat, fără legătură cu dumneavoastră. Adresa IP și user agentul înregistrate cu fiecare eveniment sunt șterse la 90 de zile după eveniment.
- Evidențele consimțământului: la ce și când ați consimțit, fără adresa IP, ca dovadă a consimțământului.
- Evidențele perioadelor de probă gratuite: amprente unidirecționale (niciodată valorile originale) ale identificatorilor de e-mail, conectare, telefon și dispozitiv care au folosit o perioadă de probă, păstrate până la 3 ani doar pentru a preveni perioadele de probă repetate.
- Backupurile criptate: suprascrise în aproximativ 6 săptămâni.
Citiți politica de confidențialitate · Asistență